Online ICT projectontwikkeling strategy-First marketing en detachering van iCT-specialisten

Full-Service leverancier van ICT en marketing oplossingen voor MKB en overheden 

diensten

Strategy-First marketing

Marketing op basis van een 'strategy-first' visie. Laat je marketingplan schrijven en uitvoeren. Zorg voor groei van je (online) merken autoriteit en haal meer resultaat uit je website. Een unieke formule waarbij je eigenaar blijft van alle accounts, inzicht krijgt in resultaten en helder weet waar je voor betaalt.

Software development

Full-service software-ontwikkeling gericht op online. Verbind en stroomlijn bedrijfsprocessen en ontwikkel digitale producten. Helden in IT is de sociale partner voor software development gericht op online toepassingen voor mobiel en desktop. Het volledige traject nemen wij uit handen.

Detachering ICT-specialisten

Helden in IT is opleider en detacheerder van betrouwbare specialisten in ICT en/of SEO. Huur ICT-specialisten en SEOs voor een langere periode (minimaal 3 maanden) voor de ontwikkeling van ICT-projecten en de uitvoer van je marketingstrategie. In-house of bij ons op locatie.

Marketing Automation

Marketingautomatisering maakt gebruik van technologie om veelvoorkomende marketingtaken automatisch uit te voeren, zoals het verzenden van e-mails, het publiceren van blogberichten, het plaatsen van inhoud op sociale media en het koesteren van nieuwe leads tot ze klaar zijn om te kopen.

Technical SEO

Technische SEO website audits met advies en ondersteuningscapaciteit. Performance SEO: Core Web Vitals, backend- en serveromgevingen (CDN). Schema en crawlbaarheid- en indexeringsanalyse, oplossingen voor een correcte weergave in Search omgevingen en eCommerce platformen.

SEO penalty herstel

Ontdek hoe het komt dat je bestaande zoekresultaten plotseling minder hoge posities innemen, of soms zelfs volledig zijn verwijderd uit de organische zoekresultatenlijsten van Google Search. Met onder andere een handmatige analyse van het backlinkprofiel en on-page en off-site factoren.

Scroll naar top