aangepaste opleidingen met baangarantie

Wij bieden zekerheid, onafhankelijkheid en voldoening. Voldoe aan de behoeften van de arbeidsmarkt door te werken aan je ontwikkeling.

De Weg Naar Werken In ICT En SEO​

Helden in IT is naast leverancier van digitale producten gericht op Online, ook SEO specialist en sociaal ondernemer met een eigen opleidingscentrum. Wij detacheren onder andere: Data Engineers/Data Science Professionals, Software Developers (C#) en (Technical) SEOs.

Naarmate er meer technologieën en kanalen beschikbaar komen, groeit ook de behoefte aan specialisatie. Bekijk ons opleidingsaanbod, gericht op de specialisatie van werknemers binnen het autisme spectrum en/of met een bovengemiddelde intelligentie.

facilites.jpg

Intake assessment

Intakegesprek, assessment, beoordeling en evaluatie. Door een voor de ICT ontwikkelde set aan tests, krijg je snel inzicht in je capaciteiten en geschiktheid voor de verschillende deelgebieden binnen de ICT.

Basistraining

Als team wordt binnen een bestaand actueel project samengewerkt. Op deze manier wordt gewerkt aan niet alleen verschillende beroepsvaardigheden, maar ook worden niet vakspecifieke vaardigheden en teamrollen duidelijk en worden er ontwikkeldoelen gesteld. Deze periode dient als basis om de vervolgopleiding te kunnen volgen en er wordt een individueel ontwikkelprofiel samengesteld.

affordable-pricing.jpg
people-inside-room.jpg

Opleiding Programmeren

Kennis en ervaring met programmeren is belangrijk om dit traject succesvol in te zetten. Tijdens dit leertraject word je opgeleid tot een basis C#-programmeur in een .NET framework op het Visual Studio platform. In het opleidingsprogramma ligt de focus op praktijkgericht leren. Door het maken van uiteenlopende praktijkopdrachten onder begeleiding van een docent leer je al doende de diverse mogelijkheden van C#.

Opleiding Business Intelligence

Bedrijven hebben te maken met en aantal zakelijke uitdagingen - waarvan de meeste in alle organisaties voorkomen. Verschillende zich herhalende uitdagingen blijven organisaties steeds weer achtervolgen. Jij concentreert je op de meest impactvolle zakelijke uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben. Door gegevens om te zetten in zakelijke inzichten. Kan jij die uitdaging aan?

about-bg.jpg
hero-bg-01.jpg

Opleiding SEO

Devops: trage of kapotte servers, browserweergave, CDN's. Maar ook verkeer, publiek, media, UX. Voor de ICT-specialisten, die ook graag met marketingtactieken aan de slag gaan. Ben jij een Search Engine Hacker?

Scroll naar top