Helden in IT

De kennis van re-integratie en jobcoaching gecombineerd met het  IT bedrijfsleven.

Over ons

Helden in IT is opgericht door Dave Leeflang, Sander Tensen en Bas Leenders. Wat hen bindt is een sterke maatschappelijke betrokkenheid en affiniteit met de mensen met hoog functionerend autisme en hoogbegaafdheid.  Bas en Sander staan bekend om de diverse samenwerkingen met bedrijven en het matchen van deze doelgroep op het bedrijfsleven. Dit doen zijn middels Partner in Werk en go4tech. Dave Leeflang heeft zijn sporen verdiend in de IT en is instaat de vertaalslag vanuit de daadwerkelijke taken die er liggen een match te maken op deze doelgroep om zo een win-win situatie te realiseren.  

Vanuit het werkveld zien wij dat met name werkgevers niet goed ingesteld zijn op deze doelgroep (bijvoorbeeld doordat zij zich erg inzetten op sociale omgangsvormen/cultuur terwijl dit voor deze doelgroep juist een belemmering is) waardoor er geen aansluiting is tussen specifiek dit talent en werkgevers en het niet tot een match of samenwerking komt.  

Door een unieke manier van het organiseren van werk, waardoor Helden in IT ook als werkgever optreedt, kunnen werkzaamheden zo om de medewerker heen georganiseerd worden en worden kansen gecreëerd voor talent waardoor deze aansluiting weer gerealiseerd wordt. De kennis van re-integratie en jobcoaching wordt hierdoor gecombineerd met het IT bedrijfsleven. Daarbij komt dat er een steeds grotere behoefte is in de IT aan deze ‘vergeten’ doelgroep en met name de werkzaamheden die zij kunnen uitvoeren. De samenstelling van de oprichters maakt dat hier goede en bewezen oplossingen voor bedacht kunnen worden.  

Onze missie

Nu organisaties steeds verder de shift maken naar Online, moet er goed worden nagedacht over hoe je ICT-product top of mind komt te staan bij teams en prospects. Helden in IT maakt de ontwikkeling van moderne digitale producten toegankelijk voor alle organisaties en helpt bij het promoten van je ICT-product gericht op Online.

Scroll naar top